Huis-Stijlcoach header met logo
Achtergrond links menu    HOME    |    INTERIEURSTYLING    |    VERKOOPSTYLING    |    FOTOSTYLING    |    CONTACT schaduw rechts
links main Huis-Stijlcoach Title Verkoopstyling
“Even je huis verkopen” zit er tegenwoordig niet meer in. Als u uw woning wilt verkopen, dan zult u alles uit de kast moeten halen om deze extra aantrekkelijk te maken. De eerste indruk is daarbij belangrijker dan ooit. Verkoopstyling zorgt voor die perfecte eerste indruk. En u zult zien: u verkoopt uw huis sneller en voor een hogere prijs!

De Huis-stijlcoach maakt uw woning aantrekkelijker voor een breder publiek, door het toepassen van de juiste stylingtechnieken. Alleen al door het gebruik van kleur en accessoires, en misschien het verplaatsen van enkele meubelstukken kan uw huis een heel andere eerste indruk geven. En dat is precies wat we willen.

Fotografie belangrijk
De keuze om een woning te bezichtigen wordt meestal gemaakt op basis van de foto’s op internet of in de verkoopbrochure. Daarom is het belangrijk dat er direct na de verkoopstyling professionele foto’s worden gemaakt van het in- en exterieur. Wij adviseren u graag.
Huis-Stijlcoach Verkoopstyling schaduw main
   The best thing is to look natural, but it takes make-up to look natural.
  - Calvin Klein-
footer
footer links footer schaduw rechts
Footer schaduw