Huis-Stijlcoach header met logo
Achtergrond links menu    HOME    |    INTERIEURSTYLING    |    VERKOOPSTYLING    |    FOTOSTYLING    |    CONTACT schaduw rechts
links main Huis-Stijlcoach Title Interieurstyling
Woning gekocht of uw huidige woning restylen? Nieuw bedrijfspand of kantoor in gebruik genomen? Geen tijd om te winkelen en te vergelijken? De interieurstylisten van de Huis-stijlcoach nemen u de zorg uit handen en zorgen voor de perfecte uitstraling van uw woning of bedrijfspand.

Met een professioneel oog, een luisterend oor en een schat aan ervaring creëren wij voor u een persoonlijk interieurplan. Een plan dat past bij u en uw woon- of werkomgeving. Uiteraard hoort een uitgebreid kleuradvies daarbij. En daarbij houdt het niet op.

Als u dat wenst zorgen wij ervoor dat schilders aan het werk worden gezet, meubels worden verplaatst en meubelstukken en accessoires worden ingekocht. Wij zijn daarbij niet gebonden aan een eigen assortiment, dus hebben wij een schat aan keuzemogelijkheden. En die mogelijkheden kennen we als geen ander, vertrouwt u daar maar rustig op.
Huis-Stijlcoach Interieurstyling schaduw main
   I don’t design and create interiors, I design dreams.
  - Ralph Lauren -
footer
footer links footer schaduw rechts
Footer schaduw